Deze website gebruikt cookies. U kunt alle cookies direct accepteren of uw voorkeuren instellen door op 'voorkeuren' te klikken.

Je kunt met ons Whatsappen!

Refurbished

Refurbished is een term die je steeds vaker hoort. Vooral elektronische apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops, en desktops worden refurbished aangeboden en verkocht. Maar wat houdt het eigenlijk in?

Als je refurbished vanuit het Engels vertaalt betekent het: opknappen of renoveren. Binnen de computerwereld betekent het veel meer, dan alleen maar het opknappen van een bepaald device. Het refurbishen van computer hardware, in het bijzonder het refurbishen van Apple-apparatuur, is een specialisme.

"Refurbishen is namelijk: het professioneel reviseren van eerder gebruikte apparatuur.’’

Refurbished betekent dat eventuele data wordt verwijderd en dat de apparatuur grondig wordt gereinigd. Verder wordt er uitgebreid getest en waar nodig gerepareerd. Op deze manier krijgen gebruikte producten een tweede leven, waardoor ze de levensduur en technische kwaliteit van een nieuwe machine hebben. Hergebruik is niet alleen goed voor de portemonnee, maar vooral voor het milieu.

Bij Telefoon Reparatie Ommen

Wij hebben veel verschillende refurbished toestellen in de winkel.
Bij deze toestellen krijgt u 2 jaar garantie van ons. (de garantie geldt niet op val- en waterschade)
De volgende toestellen hebben wij vaak als refurbished in onze kasten staan:

iPhones

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone X

iPhone XR

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone 11


iPads

iPad Air

iPad Air2

iPad 2017

iPad 2018

iPad 2019

iMac
Diverse types

Macbook
Diverse types


Samsung

Samsung S7

Samsung S7 Edge

Samsung S8

Samsung S9

Samsung S10

En...

Hebben we regelmatig (refurbished) toestellen van andere fabrikanten, zoals Sony, Motorola of Nokia In onze voorraad.

Mocht u interesse hebben in deze toestellen, Neem dan even contact met ons op.Informeer naar onze actuele voorraad!


Wat is het verschil tussen refurbished en tweedehands?

Vaak wordt de term tweedehands gebruikt, in plaats van refurbished. De producten die Telefoon Reparatie Ommen aanbiedt, dragen een veel grotere waarde dan het woord ‘tweedehands’ aangeeft. Een tweedehands apparaat koop je bijvoorbeeld via Marktplaats van een particulier. Het nadeel hiervan is, dat je niet precies weet wat ermee gebeurd is. Daarnaast zou het product technisch niet in orde kunnen zijn. Hier kom je vaak pas na enige tijd achter en dan heb je geen garantie om op terug te vallen. De oorspronkelijke garantie van het product is namelijk gekoppeld aan de persoon die het apparaat nieuw heeft aangeschaft. Het gevolg daarvan is, dat je extra geld moet investeren om het defect te verhelpen.

refurbished-iphone.png