Reparatiekosten kunnen momenteel voor sommige toestellen hoger uitvallen vanwege tijdelijk sluiting van leveranciers. Dit wegens de gevolgen van het corona virus. Neem contact op voor meer info!

Refurbished: eerstehands kwaliteit voor een tweedehands prijs!

Je wilt een mooie nieuwe telefoon met handige extra’s. Wij begrijpen dat je daar geen half maandsalaris voor wilt betalen.

Wat is een refurbished telefoon?

Een refurbished telefoon is een gebruikte smartphone die opnieuw verkocht wordt. De verkoper zet de telefoon terug naar de fabrieksinstellingen en controleert of de telefoon goed werkt. Daarnaast repareert of vervangt hij de onderdelen die niet meer werken, beschadigd of kapot zijn. Vervolgens gaat de refurbished telefoon zo goed als nieuw weer in de verkoop: klaar voor zijn tweede leven, en bij Telefoon Reparatie Ommen met 1 jaar garantie.

Met een refurbished telefoon koop je dus niet een gloednieuwe smartphone. Maar is dat erg? Een refurbished telefoon biedt je een paar voordelen.

Een refurbished telefoon is betaalbaarder

Een refurbished telefoon is altijd goedkoper dan als je hetzelfde exemplaar nieuw koopt. Dit terwijl een refurbished telefoon meestal niet van nieuw te onderscheiden is. De meeste refurbished telefoons hebben minimale gebruikssporen. Wat dit inhoudt? Ze hebben niet of nauwelijks krasjes en deze zie je soms alleen als je de telefoon van zeer dichtbij bekijkt. Hierdoor is een refurbished telefoon een goede keuze als je een nieuwe telefoon voor bij één van onze Sim-Only abonnementen wil.

De beste manier om een goede iPhone of luxe Android-telefoon te kopen

iPhones zijn zeer populair. Dankzij het iOS-besturingssysteem zijn de telefoons supersnel in gebruik en ook nog eens gebruiksvriendelijk. Het nadeel van iPhones is alleen dat ze duurder zijn dan de meeste andere telefoons. Behalve als je een refurbished iPhone neemt, want hiervan is de prijs een stuk scherper. Maar goedkoper in reparatie. geldt óók als je een luxe ‘high end’ Android-telefoon wil. De topmodellen van fabrikanten als Samsung kosten nieuw vaak meer dan 600 euro. De refurbished varianten van deze telefoons zijn vaak veel goedkoper, Alleen blijven de onderdelen van Samsung wel erg duur als het tot een reparatie komt.

Voordelen van een refurbished toestel van Telefoon Reparatie Ommen

Bij vele aanbieders moet u uw toestel opsturen en bent u vervolgens soms wel weken uw toestel kwijt. Bij Telefoon Reparatie Ommen krijgt u een leentoestel mee bij schade of anders maken wij het meestal klaar terwijl u wacht, om snel weer van uw toestel te kunnen genieten.

1 jaar garantie op refurbished toestellen

Refurbished toestel voor een scherpe prijs

Refurbished toestel ziet er als nieuw uit

Leentoestel mocht er toch iets mis zijn