Reparatiekosten kunnen momenteel voor sommige toestellen hoger uitvallen vanwege tijdelijk sluiting van leveranciers. Dit wegens de gevolgen van het corona virus. Neem contact op voor meer info!

PostNL pakketpunt

Thuisblijven omdat er een pakketje wordt bezorgd? Nergens meer voor nodig! Laat je online aankopen bezorgen bij het PostNL Pakketpunt in onze winkel. Dan bepaal je zelf wanneer je je pakket ophaalt. Je kunt hier natuurlijk ook pakketten versturen.

PostNL logo

Pakketten ophalen en versturen bij het PostNL Pakketpunt bij Telefoonreparatie Ommen? Met onze ruime openingstijden een fluitje van een cent!

Een pakket ophalen

Bij het PostNL Pakketpunt kun je online aankopen van verschillende webshops laten bezorgen. Neem wel altijd een legitimatiebewijs mee wanneer je een pakket ophaalt.

Een pakket versturen binnen Nederland

Een pakket versturen naar een adres in Nederland? Ook dat kan eenvoudig en snel bij het PostNL Pakketpunt. Hoe het werkt lees je op de website van PostNL. Een pakket versturen naar een postbus kan ook. Je kunt bij het Pakketpunt geen brieven posten.

Een pakket versturen naar het buitenland

Bij het PostNL Pakketpunt kun je ook pakketten naar het buitenland versturen. Kijk voor meer informatie op de website van PostNL.