Deze website gebruikt cookies. U kunt alle cookies direct accepteren of uw voorkeuren instellen door op 'voorkeuren' te klikken.

Je kunt met ons Whatsappen!

Nieuwe Toestellen

Onze Nieuwe Toestellen.

refurbished-iphone.png
iphone 12 pro.jpeg
128 GB

iPhone 12 Pro

De iPhone 12 Pro heeft een nieuw design, maar ook van binnen is er vernieuwd: hij is nog sneller, heeft een groter oled-scherm en 5G-ondersteuning en heeft een geweldige camera waarmee je verder kunt inzoomen dan de 'normale' iPhone 12.

iphone 12 pro max.jpeg
128GB

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is de beste iPhone van 2020, met de langste accuduur, het grootste scherm en de beste camera van alle recente iPhones. Ook het scherm is beter dan dat van eerdere kleine iPhones.

Tab A7
Samsung Tab A7

Samsung Tab A7

Deze tablet is een waardig opvolger van zijn voorgangers. Meer RAM geheugen, snellere CPU en een iets groter scherm. Het geluid klinkt ook prima uit de quadspeakers

ipad air 2020.jpeg
iPad Air 2020

iPad Air 2020

De iPad Air 2020 is een fenomenaal goed gemaakte tablet die op veel vlakken een verbetering is en problemen oplost rond het gedateerde ontwerp van de tablet en bijhorende accessoires.

galaxy tab a7lite.jpeg

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

32GB

Samsung Tab A7 Lite

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite werd in mei van dit jaar aangekondigd. Het is één van de goedkoopste A-merk tablets van dit moment. Deze tablet is verkrijgbaar als wifi only en als wifi- en 4g-model.