Reparatiekosten kunnen momenteel voor sommige toestellen hoger uitvallen vanwege tijdelijk sluiting van leveranciers. Dit wegens de gevolgen van het corona virus. Neem contact op voor meer info!

Moederbord defect?


Telefoon Reparatie Ommen repareert snel en betrouwbaar uw telefoons en tablets

Neem contact op
Telefoon Reparatie Ommen logo

Het moederbord is het belangrijkste onderdeel van een apparaat. Op dit bord, ook wel printplaat genoemd, zijn namelijk alle essentiële onderdelen aangesloten. Dankzij het moederbord kunnen alle componenten met elkaar ‘communiceren’. Zonder moederbord zouden de oplaadchip, de Audiochip en de geheugen(opslag)chip niet werken Schade aan een moederbord is dan ook erg vervelend, want dit kan betekenen dat een mobiel apparaat niet meer of maar gedeeltelijk of slecht werkt. Maar dit betekent natuurlijk nog niet het einde van uw mobiel. Moederbord reparatie verhelpt het probleem in no time! Telefoon Reparatie Ommen biedt moederbord reparaties aan op alle apparaten, zoals smartphones, laptops, tablets, smartwatches en zelfs gameconsoles. Toch is onze specialisatie gericht op het moederboard of logicboard van MacBook en iPhone.

MOEDERBORD SMARTPHONE OF TABLET

Een smartphone en een tablet zijn populaire apparaten en worden bijna dagelijks gebruikt. Schade door een val of een stoot is dan ook niet uit te sluiten. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Dit kan uiteindelijk leiden tot schade aan het moederbord. In 95% van de gevallen kan een reparatie op het moederbord uitgevoerd worden met behoud van data. Deze reparatie kan voorkomen bij waterschade of een gebroken moederbord. Op een moederbord reparatie van uw smartphone krijgt u 3 maanden garantie Het is ook mogelijk om alleen een data recovery te laten uitvoeren, de prijs van deze handeling is op aanvraag.

Staat uw merk smartphone of tablet er niet tussen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@telefoonreparatieommen.nl . Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of een moederbord reparatie mogelijk is voor uw smartphone. MOEDERBORD IMAC EN MACBOOKS MacBooks en iMacs zijn populair vanwege het design en de prestaties. Hierdoor zitten sommigen mensen urenlang achter een computer, waardoor de kans op schade steeds groter wordt. Denk aan een glas water over het toetsenbord of een defecte videokaart.

1. GPU chip vervangen Op deze reparatie krijgt u 3 maanden garantie. De prijs is volledig afhankelijk van het type model van uw computer. De prijs is op aanvraag.

2. Waterschade moederbord reparatie per ongeluk een glas water over uw laptop laten vallen? Dan voeren wij graag een waterschade onderzoek uit waarbij wij al het vocht uit uw computer verwijderen. Als u schade aan uw moederbord wilt voorkomen moet dit zo snel mogelijk gebeuren. Maar mocht het water toch voor schade hebben gezorgd op het moederbord, dan repareren wij dit graag voor u. Bent u geïnteresseerd in een moederbord reparatie? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail met uw type iMac of MacBook naar info@telefoonreparatieommen.nl

MOEDERBORD VERVANGEN

Mocht een reparatie het probleem niet hebben opgelost, dan kunt u ook bij TRO terecht voor het vervangen van een moederbord. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar info@telefoonreparatieommen.nl . Wij streven er naar om u zo snel mogelijk antwoord te geven.

MOEDERBORD REPARATIE

Wilt u weten of wij uw apparaat kunnen maken door het uitvoeren van een moederbord reparatie? Dan willen wij graag het apparaat van tevoren onderzoeken om te zien waar het probleem precies ligt en of een reparatie ook werkelijk een werkend apparaat oplevert.

Neem contact op of kom langs in onze winkel.

Contact opnemen