Deze website gebruikt cookies. U kunt alle cookies direct accepteren of uw voorkeuren instellen door op 'voorkeuren' te klikken.

Je kunt met ons Whatsappen!

TimePoint

...is hét punt waar je gewoon,

terecht kunt met jouw horloge wanneer deze gerepareerd moet worden!

Zo werkt het:

  1. Breng jouw defecte horloge naar Telefoon Reparatie Ommen
    en vertel ons wat ermee aan de hand is
  2. Wij verzorgen de reparatie en nemen contact
    met jou op als er iets is wat je moet weten.
  3. Je haalt jouw horloge weer af op
    de afgesproken datum!

Uw horloge wordt door onze reparateur vrijdags opgehaald en de week erop op vrijdags weer terug gebracht.
Voor meer informatie kunt u ook naar timePoint


Horloges

Timeworks
De reparaties aan horloges lopen sterk uiteen. Het kan voorkomen dat het vervangen van een functioneel of esthetisch onderdeel de enige benodigde reparatie is om het horloge weer te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld, wanneer de kroon ontbreekt of de batterij leeg is.
In een ander geval is het nodig een uitgebreide reparatie uit te voeren, zoals wanneer het uurwerk vochtschade heeft. In die situatie zal het waarschijnlijk nodig zijn het uurwerk te demonteren, reinigen en herstellen of zelfs het gehele uurwerk te vervangen. Voor het uitvoeren van deze en andere voorkomende reparaties heeft Boek Timeworks een goed uitgerust atelier en de benodigde kennis in huis.
Voor elke reparatie zoeken we naar de meest duurzame oplossing, zodat de eigenaar het horloge met veel plezier weer kan dragen!

Sieraden

Jewelworks
Voor reparatie van goud en zilver sieraden kunt U ook bij ons terecht. De kleine, veel voorkomende reparaties voert TimePoint zelf uit. Daarbij gaat het om armbanden, colliers, sluitingen en andere reparaties. Tevens werken ze samen met een goudsmidsatelier. Dat maakt het mogelijk om ook de grotere reparaties voor U te verzorgen, zoals ringen (ver-)maken of stenen zetten.
Het is zelfs mogelijk om een uniek sieraad naar eigen ontwerp te laten maken!

140359687_100430225391215_6252069269600149821_o.jpg
timePoint