Deze website gebruikt cookies. U kunt alle cookies direct accepteren of uw voorkeuren instellen door op 'voorkeuren' te klikken.

Je kunt met ons Whatsappen!

Harmony

Het gemak van Harmony

We willen dat u blij bent met uw aankoop en er lang van kunt genieten.
Een goede elektronicaverzekering helpt.
Want als er dan toch ineens sprake is van schade of diefstal,
dan lossen wij dat snel en eenvoudig voor u op. Why worry?


Harmony wil ontzorgen

We staan er niet altijd bij stil, maar elektrische apparaten spelen een steeds belangrijkere rol in ons leven. Neem uw mobiele telefoon. Kunt u nog een dag zonder? De kans is groot dat u er niet aan moet denken dat er iets mee gebeurt. Gelukkig kunt u, wanneer dit wel het geval is, rekenen op de verzekeraar achter de schermen.

Met een toestelverzekering van Harmony hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Uw toestel is compleet verzekerd. Zelfs als er schade door eigen schuld is. En kiest u voor een verzekering met diefstaldekking?
Dan hoeft u zich zelfs geen zorgen te maken wanneer uw telefoon gestolen wordt. Zorgeloos toch?

Wat voor schade u ook heeft: met één telefoontje lossen we het voor u op. We regelen razendsnel de reparatie of vervanging van uw product, zodat u snel weer kunt genieten van uw toestel.

Zorgeloos. Dat is waar wij voor staan.

Tabel Lage Premie
Tabel Optimale Dekking


Geen eigen risico bij val- en stootschade
Bij aanschaf en gebruik van een goedgekeurde case- en screenprotector en alleen geldig bij afsluiting van Smart Service Plan of Smart Service Plan Plus.
Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

5fa56672c73a3.Harmony_outline304x188.png