Reparatiekosten kunnen momenteel voor sommige toestellen hoger uitvallen vanwege tijdelijk sluiting van leveranciers. Dit wegens de gevolgen van het corona virus. Neem contact op voor meer info!

Garantie refurbished toestellen Telefoon Reparatie Ommen

Versie maart 2019

Garantie & retourneren

Ben je niet helemaal tevreden met het bestelde product? Hieronder lees je alle informatie over het retourbeleid van Telefoon Reparatie Ommen

Herroeping

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de winkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@telefoonreparatieommen.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is en het toestel is absolute nieuwstaat is.

Garantie-aanvraag

Retourneren

Als je het toestel retourneert, controleren wij het op gebruikerssporen en val, stoot- en waterschade. Wij nemen alleen onbeschadigde en ongebruikte toestellen in de originele verpakking terug. Het retourneren van jouw telefoon is geheel op eigen risico. Telefoon Reparatie Ommen adviseert om dit aangetekend te doen. Het pakket is dan automatisch verzekerd tot € 500,-.

Waar heb ik precies garantie op?

Bij Telefoon Reparatie Ommen koop je een refurbished toestel met 2 jaar garantie. Dit betekent dat je het defecte toestel tot 2 jaar na aankoop, kunt retourneren ter reparatie of vervanging. Het toestel mag niet door derden of jezelf geopend zijn geweest.

Je hebt 6 maanden garantie op:

Je hebt 2 jaar garantie op:

Je hebt géén garantie op:

(de 2 jarige garantie geldt vanaf 01-01-2017)

 

LET OP:

Indien u een toestel retour stuurt waarbij de schade door eigen toedoen is ontstaan, of zelfs helemaal geen schade aanwezig is zijn wij genoodzaakt onderzoeks- en verzendkosten in rekening te brengen. Deze kosten bedragen €29,00 incl. btw. Voordat wij de telefoon aan u retour sturen zullen deze kosten moeten worden voldaan.

Versie maart 2019